На Рівненщині триває конкурс на посаду директора заповідника міста Острога

фото ілюстративне

Відповідно до Законів України «Про культуру», «Про музеї та музейну справу», «Про охорону культурної спадщини»  оголошується конкурс на посаду директора комунального закладу «Державний історико-культурний заповідник м. Острога» Рівненської обласної ради.

Загальні вимоги до кандидатів:

вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. 

Для участі у конкурсі подаються такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

 До участі у конкурсі не допускаються особи, які:

- визнані в установленому порядку недієздатними або їх дієздатність обмежена;

- мають судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькими особами або членом сім’ї керівників органу управління.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів із дня опублікування оголошення з 03 жовтня по 01 листопада 2018 року за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. № 120 (управління культури і туризму облдержадміністрації).        

За довідковою інформацією  щодо проведення конкурсу звертатися  за адресою:  м. Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. 115, 120,121 тел. (0362) 26-24-13,  26-59-07, 69-51-43.

Відповідно до вимог статті 21 Закону України «Про культуру» управління культури і туризму облдержадміністрації приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсних комісій. Документи (лист громадської організації, копії їх статутів, особисті заяви та анкети представників громадської організації ) розглядаються з 03 по 23 жовтня 2018 року.

Телефон для довідок: (0362)26-59-07, відповідальна особа: Мосійчук Тетяна Вікторівна (e-mail:[email protected])

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також