На Рівненщині триває весняне комісійне обстеження доріг

У Рівненській області, як і в цілому по Україні, йде весняний комісійний огляд автомобільних доріг, організований за ініціативи Державного агентства автомобільних доріг України спільно з Департаментом патрульної поліції України.

В ході обстеження фахівці перевірятимуть автомобільні дороги загального користування державного значення області та залізничні переїзди щодо їх придатності до експлуатації після зимового періоду та з метою визначення необхідних об'ємів ремонтних робіт при підготовці їх до літнього періоду експлуатації.

До складу комісії входять представники Служби автомобільних доріг у Рівненській області, ДП «Рівненський облавтодор» та Управління патрульної поліції у Рівненській області.

Мета цієї перевірки - під час огляду зафіксувати: стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності та ін.), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.

Особливу увагу планується приділити облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху. Також, з метою належної підготовки до курортного сезону, з урахуванням збільшення транспортних потоків у літній період до Рівненської області особливу увагу буде приділено і туристичним маршрутам руху.

Про результати обстеження та вжиті заходи, мешканців Рівненської області буде проінформовано додатково.

Прес-служба САД у Рівненській області

Читайте також