На Рівненщині у двох вантажівках виявили незаконний ліс

Учора поліцейські на Рівненщині відпрацьовували протидію незаконній вирубці лісу, продажу та розкраданню дерев'яних матеріалів. Відтак, вдалося зафіксувати перевезення деревини без потрібних документів. 

У Березному поліцейські виявили авто «IVEKO» із напівпричепом, завантаженим обрізним пиломатеріалом, водій розповів, що прямує з села Яцьковиці (Березнівський район) до Запоріжжя. Його вантаж -  31,5 метрів кубічних лісопродукції, однак, у правоохоронців викликали підозру документи, які той надав. 

Неподалік Сарн патрульні вночі зупинили авто  «DAF» із напівпричепом. Вантажівка перевозила 28 метрів кубічних дощок сосни, але водій не зміг надати потрібні документи-дозволи на перевезення. Як розповів 34-річний водій з Волині, він прямував на Херсонщину. 

Обидві вантажівки нині знаходяться на майданчиках відповідних відділів поліції. Правоохоронні органи вже відкрили провадження за фактом придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом. Поліцейські встановлюють походження матеріалів. 
 

За інформацією Відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також