На Рівненщині у смертельну ДТП потрапила маршрутка: щонайменше четверо осіб загинуло (ФОТО)

Близько чотирьох годин тому сьогодні, 25 червня, на міжнародній автотрасі «Київ-Ковель-Ягодин», яку в народі називають "Варшавка", на Рівненщині неподалік села Орлівки Сарненського району сталася жахлива ДТП за участі маршрутки, де вже загинуло щонайменше четверо осіб.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, у дорожньо-транспортній пригоді зіткнулися маршрутне таксі сполученням «Київ-Ковель» та легковий автомобіль «Mercedes-Benz» на іноземній реєстрації.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій "Мерседеса", який саме виїжджав із другорядної дороги на головну, не врахував обстановки на дорозі та не пропустив маршрутку, яка їхала по головній дорозі, намагаючись проскочити перед нею. Втім, зіткнення уникнути не вдалося, а після удару обидва транспортні засоби, які внаслідок ДТП опинилися на смузі зустрічного руху, ще й врізалися у автоцистерну, яка їхала назустріч.

В результаті цієї страшної автопригоди, за офіційними даними, троє чоловік, що перебували в салоні маршрутки, отримали травми, несумісні з життям, і загинули одразу на місці ДТП. Ще 9 людей з травмами різної важкості госпіталізували до медичного закладу.

Втім, щойно стало відомо про ще одного загиблого внаслідок цієї автомобільної аварії. Про це написала на своїй сторінці у "Фейсбук" журналістка Інна Білецька.

Зараз на місці події працюють працівники поліції, які встановлюють усі обставини та причини цієї ДТП.

Більше інформації - згодом.

 

Читайте також