На Рівненщині у смертельну ДТП вночі потрапив пасажирський автобус міжнародного сполучення (ФОТО)

Сьогодні, у четвер, 24 жовтня, вночі близько пів на 4 годину на Рівненщині неподалік села Федорівка Сарненського району на міжнародній автотрасі «Київ-Ковель-Ягодин-Варшава» трапилася смертельна ДТП.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області, пасажирський автобус марки «Neoplan», за кермом якого перебував 56-річний киянин, що їхав за маршрутом "Київ-Варшава", на швидкості в'їхав у вантажівку марки «Volvo»  із напівпричепом, вщент заповненим щебенем, за кермом якої перебував 26-річний мешканець Волинської області.

В результаті ДТП на місці загинув другий водій автобуса, 60-річний киянин, який в момент зіткнення за кермом не перебував і сидів з правого боку біля свого колеги. Його тіло з понівеченого салону діставали рятувальники за допомогою спецобладнання.

Ще троє дорослих пасажирів автобуса отримали забої та осаднення. Їх госпіталізували у травматологічне відділення Сарненської районної лікарні, де після надання медичної допомоги їх відпустили додому. Решта пасажирів після огляду працівників медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

Згідно з медичним освідуванням на вміст алкоголю в крові обидва водії були тверезими.

До слова, в автобусі загалом їхав 31 пасажир, серед яких було 14 дітей підліткового віку (13-16 років).

Поліцейські та рятувальники доправили пасажирів автобуса з місця ДТП до посту патрульної поліції у місті Сарнах, де вони очікували на прибуття іншого автобуса за цим маршрутом.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за част. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Усі обставини та причини цієї ДТП наразі встановлюють.

Читайте також