На Рівненщині у власність держави повернули землю вартістю 15 млн грн

фото ілюстративне

Прокуратурою Рівненщини вжито заходів для припинення безпідставного використання земель промисловості вартістю 15 млн грн     

Органи прокуратури Рівненської області у суді відстоюють правову позицію щодо повернення до земель запасу  промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення земельної ділянки загальною площею понад 3 га,  вартістю 15 млн грн.

Встановлено, що зазначена земельна ділянка, яка розташована на території м.Дубровиця, була передана в 2015 році органом місцевого самоврядування у користування (оренду) суб’єкту господарювання.

Разом з тим, після того, як обставини, що надавали право орендарю на отримання земельної ділянки на умовах оренди відпали, останній свого обов’язку щодо її повернення законному власнику не виконав.

З метою захисту майнових інтересів держави, Сарненською місцевою прокуратурою пред’явлено до суду відповідний позов про розірвання договору оренди та повернення державі в особі Дубровицької міської ради належної їй дороговартісної землі.

У господарському суді Рівненської області розпочато розгляд даної справи, участь у якій забезпечують працівники прокуратури Рівненської області.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також