На Рівненщині в чоловіка вилучили марихуану і кастет (ФОТО)

14 березня поліцейські Млинівського відділення поліції викрили 45-річного раніше судимого чоловіка на збуті марихуани. Крім наркотиків у нього вилучили ще й кастет. Зловмисника затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

В обідню пору на вулиці Поліщука в Млинові 45-річний мешканець села Смордва незаконно збув наркотичний засіб — канабіс за сто гривень. В ході огляду зловмисника поліцейські виявили та вилучили у пакеті суху подрібнену коноплю та металевий кастет. До того ж у господарстві чоловіка поліцейські виявили наркотики, які він зберігав для власного вживання.

Усе вилучене поліцейські відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, яка зокрема встановить вагу наркотичних засобів.

За фактами незаконного збуту наркотичних засобів за частиною 2 статті 307, незаконного зберігання наркотичних засобів за частиною 2 статті 309, незаконного зберігання холодної зброї за частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України тривають досудові розслідування.

Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловік, який перебував під домашнім арештом, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків та злочинів проти власності.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також