На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох військовиків

На Рівненщині віддали останню шану чотирьом захисникам: Анатолію Лазарцю, Андрію Стельманчуку, Роману Чайці та Володимиру Миснику.

Про це повідомили у пресслужбі Рівненської ОДА.

Анатолій Лазарець проживав у селі Тинне Немовицької сільради. Чоловік був призваний на військову службу за мобілізацією 9 лютого 2023 року. На жаль, унаслідок мінометного обстрілу противника на Донецькому напрямку військовослужбовець загинув цьогоріч 12 жовтня. У полеглого воїна залишилися батьки та сестри.

Андрій Стельманчук народився 1978 року, мешкав у селищі Клевань. 11 жовтня 2024 року під час ведення оборонного бою мотопіхотним батальйоном у Донецькій області боєць отримав поранення, несумісне із життям.

Роман Чайка народився 24 серпня 1990 року, проживав у Смизькій громаді. Чоловік захищав Україну від ворога з перших днів широкомасштабного вторгнення, адже був призваний на військову службу 25 лютого 2022. Займав посаду командира інженерно-саперного взводу.

Під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку військовослужбовець отримав важкі поранення. На жаль, отримані травми виявилися смертельними. Чоловік помер 12 жовтня 2024 року, перебуваючи в Головному військовому клінічному госпіталі м. Київ.

У воїна залишилися дружина та двоє дітей - син і донечка.

Поховали військовослужбовця в рідному селі.

Володимир Мисник народився 1 лютого 1984 року, проживав у селі Пустоіване Козинської тергромади. Військовослужбовець служив навідником у 2-у мотопіхотному відділенні, старшим сержантом. Свій останній бій чоловік прийняв 2 жовтня 2024 року в районі Торецька на Донеччині. Поховали Володимира на місцевому кладовищі.

Читайте також