На Рівненщині в останню дорогу провели трьох захисників України

На Рівненщині до лав Небесного війська провели трьох Героїв-захисників: Андрія Футрика – в Острозі, Івана Ковтуна та Владислава Василенка – на Сарненщині.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

Андрій Футрик народився 4 вересня 1980 року в с. Ілляшівка, що на Острожчині. Після переїзду в Острог закінчив місцеву ЗОШ № 1. Воїн загинув 29 листопада 2023 року внаслідок ворожого обстрілу в Харківській області. Йому назавжди залишиться 43 роки.

Іван Ковтун жив у селі Ясногірка Вирівської громади. У ЗСУ служив солдатом-навідником. 30 листопада 2023 року Герой загинув під час виконання бойового завдання в Запорізькій області. У воїна залишилася дружина.

Владислав Василенко проживав у Сарнах. Досконало володіючи англійською, він шукав усе необхідне для війська. До лав ЗСУ був призваний за мобілізацією в серпні цього року, у День Незалежності. У війську служив розвідником-сапером. Наприкінці листопада 28-річний воїн загинув, рятуючи пораненого побратима, під час виконання бойового завдання в Запорізькій області. У Героя залишилися батьки.

"Щирі співчуття рідним і близьким загиблих Героїв. Вічна та світла пам’ять!".

Читайте також