На Рівненщині вантажівка протаранила паркан біля лікарні і ледь не в`їхала у стовп (ФОТО)

Цієї ночі у селищі Володимирець вантажівка в'їхала у паркан лікарні, пройшовши повз двох електричних стовпів, не зачепила жодного. Вналідок пригоди пошкоджено тротуар і паркан, повідомляє Володимирець.Сity

У результаті рух на перехресті вулиць Грушевського і Шевченка ускладнений, бо майже весь причіп знаходиться саме на проїжджій частині. Остаточної причини поки що не відомо, однак, припускають, що ДТП трапилося через слизьку дорогу. 

Сусіди розповідають, що дорожньо-транспортна пригода сталася вночі:

 Я саме прокинулась близько першої ночі, бо тиск заважав спати. Встала випити таблетку, чула, як машини їздять одна за одною і тут – бах – щось об щось сильно вдарилось. Я злякалась, думала, що в мій паркан хтось в’їхав. Глянула у вікно – а то не в мій, а в паркан лікарні. Сталось це після першої години ночі. Тут було гамірно десь до годин чотирьох ранку. Людей було багато, напевно і поліція приїжджала. Ввечері не бачила, щоб дорогу посипали.

-    Це перехрестя найаварійніше з усіх по селищу: кут дев’яносто градусів! Тут постійно якісь негаразди стаються. Я, як паркуюсь біля материної хати поруч, мушу ставити машину на тротуарі, бо інакше зачеплять. Раз УАЗік в мене в’їхав. Хоч поліція і «таскала» мене вже кілька разів за таку парковку на тротуарі. Зазвичай водії як потрапляють тут в ДТП, то найчастіше в сторону трансформатора їх заносить. А цей водій, вочевидь, справжній майстер, дивіться, як він пройшов  біля стовпа, не зачепив його і вчасно зупинився, щоб і причепом не врізатись в нього.

Директор КП «Аква» Олександр Рожко прокоментував:

-   Дороги вчора не посипались, бо ввечері ще йшов сніг. Я людина нова на цій посаді, це мій перший сніг, по суті. Зазвичай тут або вказівка від селищної ради йде, або ми самі вже вирішуємо, коли посипати дороги. Але до восьми годин ранку має бути посипано. Сьогодні дороги Володимирця почали посипати о шостій годині ранку.

Читайте також