На Рівненщині вантажівка розтрощила бетонний паркан (ФОТОФАКТ)

Сьогодні, близько 3 години ночі, інспектори отримали виклик, що на автодорозі Київ-Чоп в с. Підлужжя сталась дорожньо-транспортна пригода, передає сайт 03656.com.ua

Коли патрульні прибули на місце події, то з’ясували, що водій, керуючи автомобілем RENAULT MIDLINER, рухаючись в сторону Львова, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на паркан, повідомляють у Патрульній поліції Рівненської області. Внаслідок ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження, а власник паркану – матеріальні збитки.

При спілкуванні з 25-річним водієм інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння в останнього та запропонували пройти тест на місці за допомогою алкотестера, на що він погодився в присутності двох свідків. Результат тесту виявився позитивним та становив 1,81% проміле.

На водія інспектори склали два протоколи за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст.124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Читайте також