На Рівненщині вбили чоловіка, а його тіло заховали у підвалі будинку (ОНОВЛЕНО)

Оновлено: Мертвий чоловік три дні лежав у підвалі: відомі деталі "п'яного" вбивства на Рівненщині

Учора в підвалі житлового будинку в місті Корець правоохоронці знайшли мертвого чоловіка. Про його зникнення поліцейським повідомив сусід, адже той проживає сам, зловживає алкоголем і декілька днів не з’являвся вдома. Про це інформують у відділі комунікації поліції області.

Правоохоронці обстежили прилеглу територію, однак господаря ні у будинку, ні поряд із ним, не було. Опісля вдалось встановити, що востаннє 48-річного чоловіка бачили із раніше судимим 40-річним місцевим жителем. Тож правоохоронці навідались до нього додому.

Він дозволив поліцейським оглянути обійстя та будинок. У підвалі у помешканні і виявили тіло кореччанина. Для того, аби його дістати на поверхню, залучали надзвичайників

Наразі його тіло доставили у морг, аби встановити причини смерті.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 

40-річного жителя Корця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини скоєного злочину. 

Читайте також