На Рівненщині відбудеться конкурс творчих робіт серед школярів

https://rv.104.ua

У рамках місячника безпечного користування газом у побуті ПАТ «Рівнегаз» проводить конкурс дитячих творчих робіт. Так у цікавій і доступній формі газовики хочуть привернути увагу школярів до важливості неухильного дотримання правил безпеки під час користування газовими приладами, а також навчити запобігати виникненню небезпечних ситуацій. Про це компанія повідомляє на своєму офіційному сайті.

Участь у конкурсі можуть взяти усі школярі міста Рівного. Для цього необхідно надіслати малюнок або будь-яку іншу роботу декоративно-прикладного мистецтва  (вишивка, мозаїка, ліплення, різьблення, аплікація тощо) на адресу ПАТ"Рівнегаз». Творча робота має висвітлювати ті чи інші аспекти безпечного та ощадливого користування газом. Ті, хто найкраще справляться із завданням та посядуть перші три призові місця, отримають не лише грамоти, а й грошові призи. Так, переможець конкурсу отримає 1500 гривень, винагорода за «срібло» - 1000 гривень та 500 гривень – за третє місце.

«Через таку своєрідну співпрацю із дітьми у цей період року ми хочемо зосередити увагу батьків, споживачів природного газу, на необхідності безпечного користування газовими приладами задля уникнення аварійних ситуацій. Адже відомо багато випадків, коли саме діти першими відчували запах газу, помічали погашену чайником конфорку плити, - наголошує директор технічний ПАТ «Рівнегаз» Олександр Ганжа. – Конкурси для найменших споживачів газу завжди дають хороший результат – стимулюють як дітей, так і дорослих пригадати та вивчити прості правила безпеки, які можуть вберегти життя".

До конкурсної роботи школярі повинні обов'язково додати інформацію про автора та його роботу: прізвище та ім'я, дату народження, адресу проживання та контактний телефон, назву навчального закладу та клас.

Дитячі творчі роботи приймаються до 15 жовтня. Їх можна надіслати поштою або ж принести особисто у ПАТ «Рівнегаз», що знаходиться за адресою: 33027, м.Рівне, вул.Івана Вишенського, 4, або ж Центру Обслуговування Клієнтів ПАТ "Рівнегазу": м. Рівне, вул, Грушевського 77.

Читайте також