На Рівненщині відбулися командно-штабні навчання поліцейських

Фото ілюстративне

У чіткій взаємодії поліцейські області спільно із працівниками ДСНС, прикордонною службою, нацгвардійцями та військовослужбовцями ОК «Захід» 21 травня відпрацьовували тактику дій під час командно-штабних навчань на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Участь у навчаннях із територіальної оборони щодо локалізації масових безпорядків під час запровадження правового воєнного стану взяли бійці роти особливого призначення та «КОРДу», патрульні поліцейські, працівники блоку превенції, вибухотехніки, кінологи, поліцейські Костопільського та Рівненських відділу та відділення.

Практичні навики, координацію та тактику дій учасники навчань відпрацьовували за умовним сценарієм, коли до військкомату прибула група близько 60 невідомих осіб, невдоволених діями його керівництва під час мобілізації.

Як зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, усі підрозділи поліції показали хороший результат, злагодженість, належний рівень підготовки під час командно-штабних навчань та готові виконувати покладені на них завдання, зокрема у локалізації масових безпорядків.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також