На Рівненщині відбувся престижний дитячий турнір з міні-футболу

Діти з усього Рівненського району з’їхалися минулої суботи, 4 травня, до Квасилова, щоб взяти участь у традиційному турнірі з міні-футболу. Змагання під назвою «Квасилівська весна» відбулися цього року на центральному стадіоні селища. Оскільки за титул переможця вели боротьбу одразу 6 команд, сформованих з юних футболістів 2005 року народження і молодших, матчі довелося проводити на двох полях одночасно.

Діти з різних населених пунктів впродовж п’яти годин демонстрували свою майстерність, і, разом з уболівальниками, отримали безліч приємних емоцій.

У підсумку, переможницею турніру стала команда «Горинь-2» із села Кустин, яка у фіналі виявилася сильнішою за ФК «Корнин» - 1:0. А от володар третього місця у змаганнях визначився лише в серії післяматчевих пенальті, де ОТГ «Олександрія», після нічиєї 1:1 в основний час, перемогла «Грушвицю-юніор».

Що стосується двох квасилівських команд, то їм цього разу не пощастило поборотися за призові місця. ФК «ЛМЗ-Квасилів» став лише п’ятим, обігравши своїх земляків із «Сокола» - 2:0.

Загалом на турнірі зіграли 11 матчів і в більшості з них перевага однієї команд над іншою в рахунку була мінімальною, що свідчить про рівність колективів і їх безкомпромісність.

Відзначили організатори і кращих гравців турніру «Квасилівська весна». Ними стали воротар Артем Максюк (ФК «Корнин»), захисник Павло Хуторянський (ОТГ «Олександрія»), півзахисник Назар Гарбарчук (ФК «ЛМЗ-Квасилів») та нападник Олександр Форманюк («Горинь-2»).

Почесні кубки призерам та індивідуальні нагороди учасникам змагань вручили голова Рівненської районної організації політичної партії «Сила Людей» Павло Дутко та член виконкому Рівненської районної федерації футболу Віталій Прокопчук.

Головний організатор турніру з міні-футболу «Квасилівська весна» Павло Дутко привітав переможців, побажав юним гравцям і надалі вдосконалювати свою майстерність і подякував усім, хто допомагав йому готувати змагання:

- Дуже приємно, що наш турнір став традиційним і з кожним роком користується усе більшою популярністю серед дитячих футбольних команд Рівненського району. Але разом з рівнем учасників росте і рівень організації змагань. Цього року ми вперше зіграли на центральному стадіоні, де юні футболісти мали усі умови продемонструвати усі свої найкращі якості. Як у Квасилові, так і у Кустині, Корнині, Олександрії, Грушвиці та інших селах є чимало талановитих дітей і завдання таких турнірів – знаходити і розкривати майбутніх футбольних зірок.

Проведення турніру «Квасилівська весна» стало можливим завдяки допомозі спонсорів – приватного підприємця Романа Колодяжного, керівника партнерського представництва ТОВ «Нова пошта» у Квасилові, члена політичної партії «Сила Людей» Дмитра Барановського, а також Рівненської районної федерації футболу. Крім того, дякую за підготовку футбольних полів тренеру ФК «ЛМЗ-Квасилів» Андрію Перцю та його підопічним.

Читайте також