На Рівненщині відбувся відкритий чемпіонат з гирьового спорту

фото - Фейсбук

ДУБНО ПРИЙНЯЛО ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ АСОЦІАЦІЇ ГИРЬОВОГО СПОРТУ УКРАЇНИ, повідомляє Дубно - влада - онлайн

23-24 березня 2019 року у спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи міста Дубно відбувся Відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України. Змагання організовані Асоціацією гирьового спорту України за підтримки міського голови міста Дубна Василя Антонюка та народного депутата України Олександра Дехтярчука.

В змаганнях взяли участь 116 спортсменів з 12 областей (Київ, Дніпро, Херсон, Рівне, Львів, Хмельницький, Закарпаття, Тернопіль, Суми, Донецьк, Чернівці, Харків, Запоріжжя) та команда з Польші. Спортсмени змагалися у двоборстві (ривок та поштовх), довгому циклі, естафеті, а також найбільш витривалі випробовували свої сили в напівмарафоні. 

В загальнокомандному заліку третє місце посіла збірна команда Тернопільської області, команда Рівненської області стала срібним призером, команда Львівської області виборола золото.

Дані змагання були відбірковими до чемпіонату світу в Ірландії, який відбудеться в місті Дублін у травні 2019 року. Змагання відбудуться під егідою Всесвітньої федерації гирьового спорту.

Читайте також