На Рівненщині виділять гроші на реалізацію громадських ідей (ФОТО

http://brrda.gov.ua

У Березнівській РДА громадські організації захищали свої проекти перед конкурсною комісією. Адже на реалізацію найкращих ініціатив з районного бюджету виділено кошти. Повідомляє сайт Березнівської РДА. 

«З метою створення сприятливих умов для розвитку в районі інститутів громадянського суспільства прийнято Програму сприяння розвитку громадянського суспільства в Березнівському районі на 2017-2021 роки. На виконання даної Програми оголошено конкурс, який проходить в декілька етапів. Сьогодні і буде визначено переможців, які отримають фінансову підтримку з районного бюджету для реалізації своїх проектів», - розповіла заступник голови Березнівської РДА Ірина Жилінська. 

Всі ідеї спрямовані на розвиток громадянського суспільства на території Березнівщини. 

Загалом для участі у районному конкурсі молодіжних ініціатив було подано 3 проекти.

Представлені проекти багатогранні та охоплюють різні сфери життя. Зокрема, виховання дбайливого ставлення до природи та вирішення питань екологічної безпеки регіону, підвищення спроможності інститутів громадянського суспільства впроваджувати ініціативи самоорганізації громадян. 

Нагадаємо, громадські організації отримають кошти на умовах співфінансування. Інститути громадянського суспільства повинні зробити внесок у реалізацію проекту в розмірі не менше 25 відсотків від загального кошторису.

Результати районного конкурсу

Читайте також