На Рівненщині відкрили клуб кіокушин карате

фото - Фейсбук

У Млинові стало на одну спортивну секцію більше – відкрили клуб кіокушин карате, пише Млинівська районна державна адміністрація.

8 травня у Млинові відкрили клуб східних бойових мистецтв кіокушин карате. Ініціативу Рівненської обласної федерації кіокушин карате та тренера Сергія Скоропадського підтримали Млинівська райдержадміністрація та районна рада. Так, для занять секції було виділено приміщення в центрі селища, створено відповідні для тренувань умови. Нині тут займається понад 70 дітей різного віку.

На урочистому відкритті клубу Сергій Скоропадський привітав гостей заходу, дітей та батьків. З вітальним словом до присутніх звернулись голова Млинівської РДА Петро Рухер, голова Млинівської районної ради Богдан Писак, млинівчанин Василь Лащук, представник клубу із Волині Олександр Боропець. Сергій Скоропадський вручив подяки за сприяння розвитку кіокушин карате у Млинові Олександру Дехтярчуку, Петру Рухеру, Богдану Писаку, Леву Мельнишину, Василю Лащуку, Олександру Боропцю. На завершення урочистостей відбувся показовий виступ учасників секції.

Додамо, що у планах керівника секції – провести у вересні показові спортивні змагання для мотивації юних спортсменів та подальшого залучення до занять нових учасників!

,

Читайте також