На Рівненщині відкрили новий сучасний освітній простір

На Рівненщині у місті Дубно відкрили сучасний освітній простір. Це приватна школа "Премудрість", котра цьогоріч відкрила двері школярам та ВПО. 

Про це повідомляють на сторінці Рівненської ОДА. 

Керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав дубенську приватну школу «Премудрість» та ознайомився з освітнім процесом в умовах війни.Наразі в школі навчається 335 дітей, з них - 22 внутрішні переселенці. 

«У школі новітні технології в навчанні, нестандарті класи та зовсім інший підхід до учнів. Є шкільні кімнати під землею, які оснащенні всім необхідним. Тобто учні не відчувають різниці між поверхами, де йде навчання щодня, і між укриттям. Об’єкт дозволяє розмістити 2553 особи. У наш час важливо, що у цій школі система побудована так, що діти не просто спускаються в укриття, а продовжується процес навчання у безпечному місці. Що є важливим для нас сьогодні», - прокоментував Віталій Коваль.

Також школа має усі необхідні укриття для можливості проведення очного навчання під час військового стану. Окрім того, усі працівники пройшли відповідне навчання та знають як діяти під час сигналу «повітряна тривога». Діти впродовж 2-3 хвилин спускаються в сховище, адже тут є три входи і виходи, що дозволяє в найкоротші терміни перемістити дітей в безпечне середовище.

Читайте також