На Рівненщині відтанцювали Віденський бал

Фото - Острог.інфо

20 квітня в Національному університеті  «Острозька академія» організували Віденський бал, повідомляє Острог.інфо.  Захід відбувався у рамках тижня факультету романо-германських мов.

Ведучими були студенти Вадим Кобильчук, Олена Марчук, Яна Тимчук та Богдан Середюк. Камерний оркестр Рівненської обласної філармонії та піаністка-ведуча Яна Тимчук грали музику вальсу. Також, між танцями виступали студенти та студентки Анна Верба, В’ячеслав Бондар,Катерина Єсіпова, Інга Шаталова та Дмитро Головатий.

Господарем та Господинею були  Інга Шаталова та Дмитро Басок.

«Як мені бути господарем балу? Це унікальний досвід, адже, не так часто доводиться бувати на подіях такого формату. Напевне, саме тому я щороку відвідую цей захід, оскільки люблю класичну оркестрову музику, а якщо до цього ще й додати вальс, то суміш просто вибухова! Бути господарем балу це не так легко, як могло б здаватись»,- Дмитро Басок.

Поряд зі студентами Дариною Шашуро та Семюелем Белявським виступали діти з Острозького будинку школяра.

Організаторка балу Діана Олійник зізнається:

 «Я дуже хвилювалася щоб все пройшло на вищому рівні. Надіюсь гості залишилися задоволеними. Це був вечір краси та вишуканості. А жива музика доповнювала чарівну атмосферу балу. Любителі потанцювати мали можливість проявити свої здібності. Королі балу показали всю свою майстерність. На жаль, мені не вдалося потанцювати, тому що організатор повинен все контролювати»

Традиційно,  після танців титулували Короля та Королеву балу, якими стали Максим Процюк та Вікторія Гурина.

«Зазвичай, процедура обрання Короля та Королеви балу не дуже складна. Цьогоріч вибір був складним, адже було достатньо пар, які гідно показували себе на паркеті та поза ним. Проте, найкращими все ж було визначено Максима Процюка та Вікторію Гурину. Вони гармонійно дивилися разом та прекрасно почували себе на паркеті, це було видно практично з перших хвилин»,- розповідає Дмитро Басок.

Більше фото тут. 

Читайте також