На Рівненщині відучора сталось сім пожеж у приватних господарствах (ФОТО)

На Рівненщині за минулу добу сталось 7 пожеж у приватних господарствах.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Рівненській області. 

Зокрема, вчора, 28 грудня, у селі Немовичі на Сарненщині горів житловий будинок. Вогнем знищено частину підлоги в одній із кімнат.

У смт Володимирець 28 грудня сталась пожежа у господарчій будівлі на вулиці Садовій.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що пожежа виникла на горищі блочної господарчої споруди, вогонь поширився по дерев’яним конструкціям покрівлі. На момент ліквідації вогню, шиферне покриття через високу температуру вже почало вибухати. Пожежники оперативно ліквідували загорання.

Вогнем знищено  20 м2 покриття та 2 м2 перекриття споруди.

Сьогодні, 29 грудня, у селі Дубівка Володимирецького району по вулиці Підлісна згоріла вщент господарська будівля. 

Причини пожежі та завдані збитки встановлюють фахівці. Жертв та постраждалих немає.

Також у селі Грушвиця-1 Рівненського району по вул. Першотравнева горіла господарча будівля. Внаслідок загорання було знищено  20 м2 покриття та перекриття господарчої будівлі.

Причина та збитки встановлюються.

Сьогодні, 29 грудня, о 2.22 годині у смт Володимирець по вул. С.Петлюри сталась пожежа у приватному господарстві. Відомо, що внаслідок пожежі вогнем знищено господарчу споруду на площі 20 м.кв.

У селі Річки Корецького району на вулиці Лісова горів житловий будинок. Внаслідок пожежі згоріли 1 м2 перекриття житлового будинку (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 13х7м). Причина та збитки встановлюються.

Сьогодні, 29 грудня, о 5.07 годині у селі Іваничі на Володимиреччині сталась пожежа у приватному господарстві. Після прибуття на місце події на вулиці Комсомольська, рятувальники встановили, що горить сіно заготовлене на зиму. 

Внаслідок пожежі згоріло 2 тони сіна.

Читайте також