На Рівненщині викрили учасника конфлікту з поліцейськими на "бурштинових клондайках"

На Рівненщині повідомили про підозру одному із учасників конфлікту між правоохоронцями та мешканцями Вараського району. Інцидент стався у лютому цьогоріч. 

Нагадаємо, взимку поліцейські у лісовому масиві поблизу села Кухітська Воля спільно із прикордонниками виявили двох чоловіків, які за допомогою мотопомпи кустарного виробництва видобували бурштин. Побачивши поліцію, вони викликали підмогу: близько 10 чоловіків оперативно прибули на місце. Коли поліцейські почали вилучати обладнання, ті чинили опір, відтак виникла сутичка, штовханина та бійка. У результаті — більшість порушників втекли, а з місця події вилучили мотопомпу, трактор та інше обладнання.

Днями поліцейські встановили іще одного учасника злочинної діяльності та конфлікту 16 лютого. У помешканні 44-річного мешканця села Кухітська Воля слідчі провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили одяг, в якому той вчиняв протиправні дії.

За погодженням працівників Зарічненського відділу Вараської окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні опору працівникові правоохоронного органу.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Читайте також