На Рівненщині вилучили 2 апарати для виготовлення самогону

фото ілюстративне

Працівники поліції продовжують боротьбу з самогоноварінням. Про це пишуть у спільноті Дубенський відділ поліції.

Попередження самогоноваріння, боротьба з пияцтвом, продаж спиртних напоїв неповнолітнім – ось основні питання, які на сьогоднішній день стоять перед працівниками Дубенського відділу поліції, тому постійно проводяться профілактичні відпрацювання міста та населених пунктів району щодо протидії пияцтва та самогоноваріння. Загалом ця робота лягає на плечі дільничних офіцерів поліції, які у межах своїх повноважень, забезпечують організацію рейдів щодо виявлення фактів виготовлення та реалізації самогону. Такі неодноразові рейди показали, що проблема існує, і на жаль немає жодного міста чи села, у якому б не виготовляли самогон, як на продаж, так і для власного користування. Так, протягом лише останніх п'яти днів працівниками Дубенського відділу поліції виявлено п'ять фактів зберігання самогону, вилучено 2 апарати для його вироблення, 35 літрів закваски для виготовлення самогону, а також більше 20 літрів самогону. 

Хочемо наголосити, що алкоголь спричиняє цілу низку проблем суспільного життя: захворювання, що призводять до передчасної смертності населення, зниження продуктивності праці, нещасні випадки у побуті та на виробництві, насильство в сім’ї і т.ін.

Якщо хтось володіє інформацією про осіб, які займаються виготовленням та збутом самогону, просимо звертатися до Дубенського відділу поліції за адресою: м.Дубно, вул.Пекарська, 10 або за телефоном 3-27-02, або на лінію «102».

Читайте також