На Рівненщині виявили мотоцикл та два авто з краденими двигунами, які розшукував "Інтерпол"

Фото ілюстративне

У Рівному під час реєстрації двоколісного працівники виявили, що двигун транспорту перебуває у розшуку.

Про це повідомляют на сторінці РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області.

До Рівненського сервісного центру звернулась рівнянка, яка хотіла зареєструвати свій мотоцикл марки  «Kawasaki». Проте, під час проведення реєстрації виявилось, що двигун мотоцикла перебуває у міжнародному розшуку "Інтерпол". 

Окрім двигуна до мотоцикла, «Інтерпол» розшукував  крадений двигун й до автівки, який знайшли на «Mercedes-Benz Sprinter». Саме цей транспортний засіб хотіли перереєструвати у сервісному центрі МВС Сарн. Новий власник автомобіля навіть і не підозрював, що даний двигун перебуває у міжнародному  розшуку. Про неприємність йому повідомив працівник сервісного центру МВС, який перевіряв автомобіль по базах. Аналогічний випадок трапився у сервісному центрі МВС м. Дубно.  Тут, під час перереєстрації  «Opel Combo» виявили, що автівка з краденим двигуном і його розшукував «Інтерпол».

Від початку року це вже шостий випадок, коли співробітники сервісних центрів МВС Рівненщини виявляють транспортні засоби з краденими двигунами, які перебувають у розшуку «Інтерпол».  Зазначимо, що 3 таких випадки виявили саме у вересні.

Читайте також