На Рівненщині визначали найспортивнішу сім`ю області

Днями, на території стадіону «Колос» м. Костопіль, відбувся суперфінал восьмого сезону обласної спортивної гри «Сімейні перегони. ОТГ». Цього року прямі путівки сюди зуміли вибороти одразу 9 сімей з різних міст, районів та об’єднаних територіальних громад області. Всі вони вже перемагали на попередніх етапах, а дехто навіть мав досвід виступів в минулих суперфіналах, тому очікувано, всі колективи були добре підготовлені і налаштовані на непоступливу боротьбу.



На цих змаганнях навіть найдосвідченіші сім’ї не мали особливої переваги над тими, хто вперше виборов право змагатися у таких стартах, бо організатори практично повністю змінили звичну програму естафет і конкурсів. Так, цього разу окрім завдань з різноманітними м’ячами для ігрових видів спорту та інтелектуальних конкурсів, на учасників очікували етапи, де потрібно було використовувати, велосипеди, самокати та навіть катамарани. 



Таке дійство вже вісім сезон поспіль по всій області організовують управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, управління освіти і науки Рівненської ОДА, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. А загальна кількість учасників всіх трьох етапів і суперфіналу цього сезону подолала позначку в 4,5 тисячі.



Проходження естафет не вимагало від сімей особливої витривалості чи фізичної сили. Акцент був зроблений на швидкість і правильність виконання завдань. Тому кожна втрачена секунда чи порушення правил значно впливали на результат всієї команди. Зрештою, найменше помилок, а як наслідок і найкращий загальний результат серед усіх учасників продемонструвала команда Добридник (Радивилівська ОТГ), срібні відзнаки додому повезла збірна сімей Кучмей\Богдан (м. Дубно), а бронзові відзнаки виборола сім’я Луцик (м. Рівне). Після закінчення всіх етапів змагань організатори вручили переможцям і призерам цінні нагороди, а всім командам дісталися пам’ятні сувеніри на згадку про участь у таких змаганнях.

Читайте також