На Рівненщині визначили найкращих лісівників року

http://oblrada.rv.ua

1 лютого на державному підриємстві «Костопільський лісгосп» відбулися збори колективу. Лісівники району підсумували роботу за 2018 рік, затвердили колективний договір на поточний рік, а також відзначили найкращих своїх працівників. Досягнення та плани лісової галузі Костопільщини з фахівцями обговорили голова обласної ради Олександр Данильчук та голова Костопільської РДА Олександр Середа.

Олександр Данильчук, який також здобув вищу освіту та має досвід роботи в лісовій галузі, подякував працівникам усіх підрозділів Костопільського лісгоспу за гарну роботу. Відзначив, що місцеві лісівники з року в рік нарощують економічні та фінансові показники, впроваджуючи сучасні світові практики ведення лісового господарства. Крім того, зауважив Олександр Данильчук, в Костопільському лісгоспі на високий рівень поставили соціальний захист та забезпечення своїх працівників.

Голова обласної ради нагородив Почесною грамотою колектив Костопільського лісництва, яке стало найкращим за результатами трудового суперництва.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також