На Рівненщині визначили школу із найкращим фізичним вихованням

Протягом квітня-травня 2019 року у Рівненському районі проводився І етап Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти. Матеріали на конкурс подали 20 навчальних закладів району. За рішенням журі, переможцями стали:

• Серед навчально-виховних комплексів:
І місце – Великоомелянський НВК «школа-гімназія»; 
ІІ місце – Квасилівський НВК «школа-ліцей»;
ІІІ місце – Зорянський НВК «школа-гімназія».
• Серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів:
І місце – ОЗ «Шпанівський ліцей;
ІІ місце – ОЗ «Жобринська ЗОШ І-ІІІ ступенів»;
ІІІ місце – ОЗ «Городоцький НВК «школа-сад».
• Серед закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів:
І місце – Тайкурська гімназія;
ІІ місце – Козлинська ЗОШ І-ІІ ступенів; 
ІІІ місце – Бронницька ЗОШ І-ІІ ступенів.

Матеріали Великоомелянського НВК «школа-гімназія», Квасилівського НВК «школа-ліцей» та ОЗ «Шпанівський ліцей» були подані на участь у ІІ (обласному) етапі. Рівненським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України було відзначено високий організаційний та методичний рівень проведеної роботи відділом освіти та навчальними закладами Рівненського району.

За рішенням журі, Великоомелянський НВК «школа-гімназія» було визнано переможцем Конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти серед навчально-виховних комплексів Рівненської області та подано матеріали для участі у Всеукраїнському огляді-конкурсі в Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

За інформацією прес-служби відділу освіти Рівненської РДА

Читайте також