На Рівненщині внаслідок 2 ДТП травмувалися 2 особи

Дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали пішохід та пасажир, сталися учора, другого жовтня, у Сарнах та Рівненському районі.

Близько 21 години 73-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser Prado», на вулиці Бєлгородська міста Сарни допустив наїзд на 22-річну жительку села Дібрівськ Зарічненського району, яка перетинала проїзну частину дороги поза пішохідним переходом, розмовляючи по телефону.

Потерпілу водій іномарки доставив до місцевої лікарні. Медики діагностували у неї закритий перелом руки, забої та осаднення голови. Після надання необхідної допомоги дівчину відпустили.

В аналогічний проміжок часу автопригода сталася у селі Великий Житин. 54-річний місцевий мешканець, керуючи трактором «CASE MX310» на вулиці Рівненська не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем «Fiat» під керуванням 54-річного жителя цього ж села. Унаслідок ДТП постраждала пасажирка легковика, 39-річна мешканка Великого Житина. За попереднім оглядом медиків у неї діагностували незначні травми.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Відповідно до медичного освідування усі учасники дорожньо-транспортних пригод були тверезі.

Поліцейські наголошують водіям та пішоходам на суворому дотриманні правил дорожнього руху та бути особливо обережними у темну пору доби.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також