На Рівненщині внаслідок 3 ДТП постраждало 7 осіб (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

22 вересня на дорогах області сталося три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими: у Сарненському, Гощанському та Рівненському районах.

До поліції повідомили медики Сарненської швидкої медичної допомоги, що до них близько 03:30 із травмами звернулися 19-ти, 14-ти та двоє 18-річних жителів села Чемерне. У потерпілих медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани та садна. Всі хлопці перебували напідпитку. Поліцейські попередньо з’ясували, що вони постраждали унаслідок зіткнення двох мотоциклів. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько третьої ночі у селі Чемерне. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Ще одна ДТП сталася близько 19 години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Горбаків Гощанського району. Поліцейські встановили, що 40-річний житель Одеси, керуючи автомобілем «Audi Q7» скоїв наїзд на двох корів, яких по нерегульованому пішохідному переході на повідку вів 67-річний місцевий житель. Унаслідок наїзду на тварин, пенсіонера теж потягнуло під колеса. Каретою «швидкої» потерпілого доставили до Гощанської центральної районної лікарні, де у нього діагностували політравму, травму грудної клітки, перелом ребра, розрив діафрагми, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої голови. Після надання першочергової медичної допомоги чоловіка направили в реанімаційне відділення Рівненського медзакладу. Водій іномарки, його дружина та двоє малолітніх дітей, які теж перебували у салоні, унаслідок ДТП не постраждали. Відповідно до медичного освідування водій авто був тверезим. Обидві тварини загинули.

А вже через чотири години дорожньо-транспортна пригода з потерпілим сталася у селі Великий Шпаків Рівненського району. Поліцейські встановили, що 28-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW х5» на іноземній реєстрації, рухаючись у напрямку села Заріцьк, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги з подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок ДТП водій іномарки отримав закриту черепно-мозкову травму та після надання меддопомоги його відпустили. У пасажира авто, 36-річного жителя села Заріцьк медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, політравму, відкритий перелом бедра та госпіталізували у нейрохірургічне відділення інтенсивної терапії медзакладу.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Поліцейські встановлюють усі обставини трьох автопригод.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також