На Рівненщині внаслідок двох ДТП постраждало двоє осіб

Учора, восьмого листопада, дорожньо-транспортні пригоди сталися у селах Грушвиця Перша та Вересневе Рівненського району.

Поліцейські встановили, що близько четвертої години ранку 34-річний житель села Бокійма Млинівського району, керуючи автомобілем «Renault Trafic», у селі Грушвиця Перша не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався із керуванням, у результаті чого транспортний засіб занесло із подальшим перекиданням. Внаслідок ДТП травмувався пасажир мікроавтобуса, 33-річний житель Полтавської області. Його із закритою черепно-мозковою травмою, переломом гомілки, забійними ранами госпіталізували до медзакладу Рівного.

Крім того, у селі Вересневе близько 14 години 77-річний рівнянин, водій автомобіля «КАМАЗ-5320», здійснював маневр повороту праворуч із лівої смуги руху. У цей момент із вантажівкою зіткнувся автомобіль «BMW 520» під керуванням 22-річного місцевого жителя, який рухався позаду в попутному напрямку.

У результаті ДТП пасажир легковика, 22-річного мешканця обласного центру, каретою «швидкої» доставили до лікарні, де у нього діагностували забої та закриту черепно-мозкову травму. Після надання необхідної медичної допомоги, його відправили на додаткове обстеження.

У салоні автомобіля також перебувала мати із восьмимісячною донькою. Унаслідок ДТП вони не постраждали і після огляду у медзакладі їх відпустили.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обоє водіїв за результатами освідування були тверезі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також