На Рівненщині внук напав на бабусю

Про сусідський конфлікт та агресивного 39-річного чоловіка на спецлінію 102 повідомила жителька селища Степань 16 вересня. Поліцейські з’ясували, що внук завдав тяжкі тілесні ушкодження бабусі. Його затримали на місці скоєння злочину.

Слідчо-оперативна група встановила, що родичі мешкають у різних будинках на території спільного господарства та останнім часом конфліктували через подальше успадкування майна. Чергова сварка через це виникла вчора близько 13-ї години, під час якої 39-річний онук умисно наніс тілесні ушкодження 81-річній бабусі спочатку кочергою, а потім металевим совком. Потерпілу із відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, множинними ранами голови та осадненнями спини госпіталізували до лікарні. Медики оцінюють її стан як вкрай важкий.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), слідчі затримали 39-річного зловмисника та повідомили йому про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті підозрюваному може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

Читайте також