На Рівненщині водій BMW «дрифтував» перед поліцейськими і скоїв ДТП

У Сарнах 21-річний водій BMW скоїв аварію.

Повідомляють у пресслужбі патрульної поліції.

Учора, близько 10-ї години, до патрульних звернувся небайдужий громадянин, який повідомив, що на автодорозі Н-25 Городище — Рівне — Старокостянтинів, поблизу села Малушка, водій автомобіля BMW порушує правила дорожнього руху: під час перестроювання не вмикає світлові покажчики повороту.   

Через деякий час сарненські патрульні зупинили його в Сарнах на вулиці Європейській. Водій заперечував, що він порушував правила дорожнього руху. Навіть після того, як інспектор показав відео порушення, керманич BMW продовжував заперечувати та поводився агресивно. 

Поліцейські винесли на чоловіка постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) КУпАП.   
Після цього чоловік вирішив «похизуватися» перед патрульними й коли отримав копію постанови, швидко рушив та спробував подрифтувати, але не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь. На керманича патрульні склали ще протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, вилучили водійське посвідчення та видали тимчасовий дозвіл на право керування.

Читайте також