На Рівненщині водій легковика збив подружжя, а потім врізався у паркан

Учора, 29 липня, близько 18 години в селі Лісопіль на Костопільщині сталась аварія. Там водій автомобіля «Fiat Fiorino», на заокругленій ділянці допустив з’їзд авто на узбіччя, де здійснив наїзд на пішоходів. Після цього - в’їхав у паркан.

Рівне Медіа у поліції повідомили, що потерпілими виявилося подружжя - 60-річний чоловік та 61-річна жінка, жителі Рівного, які приїхали на дачу. 

Внаслідок ДТП потерпілих каретою «швидкої» доставили до Рівненської міської лікарні, де у чоловіка діагностували закритий перелом передпліччя та забої, а у жінки — закриту черепно-мозкову травму живота та гематому повіки. 42-річний водій легковика не постраждав.

Слідчі відділення поліції №2 (м. Костопіль) за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили. У кермувальника відібрані біологічні зразки для визначення стану сп’яніння.

Відомо, що водій легковика не має права керувати транспортним засобом, за цим фактом поліцейські склали на нього постанову про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 126 КУпАП, додали у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також