На Рівненщині водій, який перевозив підроблений алкоголь, дав хабаря патрульним

У вівторок, 3 березня, близько пів на 20 годину на Рівненщині у селі Маслянка Млинівського району поліцейські під час патрулювання виявили і зупинили легковий автомобіль «Opel Zafira», за кермом якого перебував 45-річний мешканець Луцька, що перевозив алкогольні напої з підробленим акцизом.

Зокрема, під час поверхневої перевірки автівки копи знайшли в машині 10 ящиків горілки сумнівного походження, на яких були наліплені підроблені акцизні марки. Водій хотів уникнути відповідальності за незаконне перевезення підробленого алкоголю, а тому запропонував і дав поліцейським хабаря у розмірі 2700 гривень.

Патрульні одразу викликали на місце оперативників та працівників прокуратури, які і задокументували цей факт, а алкоголь і гроші вилучили. Автомобіль, у свою чергу, помістили на територію відділення поліції. Зараз вирішується питання про накладення арешту на усе вилучене.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальні провадження та розпочали досудові розслідування за двома статтями ККУ: 199 та 369 (незаконне перевезення з метою продажу алкогольної продукції з підробленими марками акцизного податку; надання неправомірної вигоди службовій особі)

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

 

Читайте також