На Рівненщині з навчального закладу втекло двоє підлітків: їх шукали всю ніч

Фото - ілюстративне

27 листопада на Рівненщині в Острозі з одного з навчальних закладів втекло двоє 15-річних учнів, яких перевели сюди на навчання з обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться в Олександрії. Їх зникнення помітили пізно увечері працівники закладу і одразу повідомили про це до поліції, адже юнаки втікають вже не вперше.

За словами начальниці відділу ювенальної превенції Рівненського обласного управління Національної поліції Ірина Чорна, у закладі їх характеризують як порушників поведінки та дисципліни, а сама ситуація ускладнювалася ще й тим, що ніхто достеменно не знав, коли саме вони втекли і як далеко могли дістатися.

У поліції змогли встановити маршрут втікачів: із Острога вони поїхали до Рівного. Так, всю ніч з 27 на 28 листопада поліцейські перевіряли вокзали, магазини, площі, вулиці, збирали інформацію про їх можливих знайомих.

Знайшли дітей лише вранці на вулиці Степана Бандери у Рівному. Говорити чи пояснювати щось про причини своєї втечі хлопці відмовилися. 

Нагадаємо, що за 10 місяців 2019 року поліцейські Рівненщини вже розшукали 247 зниклих безвісти дітей. 

Читайте також