На Рівненщині затримали чоловіка, що порізав товариша

фото ілюстративне

У Рокитнівському районі правоохоронці розшукали та затримали жителя села Борове, який напередодні ввечері під час бійки наніс  ножові поранення своєму знайомому.

 

Після опівночі, 28 квітня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що в приймальне відділення лікарні доставили 36-річного жителя села Нетреба. У чоловіка діагностували численні колото-різані рани живота та ноги. Після проведеного оперативного втручання загрози життю немає.

Слідчо-оперативна група встановила, що до злочину причетний 40-річний знайомий потерпілого. Того вечора, вони разом розпивали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт та зчинилася бійка, у ході якої  мешканець Борового, дістав ножа,наніс кілька ударів потерпілому та втік з місця події.

Чоловіка розшукали у рідному селі. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмисник поскаржився на погіршення стану здоров’я та перебуває у лікарні під охороною .

За вчинене, відповідно до санкції статті, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

 

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також