На Рівненщині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві

фото ілюстративне

На Млинівщині взято під варту чоловіка, який заподіяв знайомому смертельні травми

Наприкінці березня місяця поточного року в одному із сіл Млинівського району Рівненської області трапилася надзвичайна подія:у приміщенні нежилого будинку було виявлено мертвим 25-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Невідкладно проведеними слідчими (розшуковими) діями правоохоронним органам вдалося встановити обставини події, під час яких потерпілому було спричинено тілесні ушкодження, що потягли його смерть. Також,працівниками Млинівського відділення поліції було невідкладно затриманопричетну до вчинення даного злочинуособу, якою виявився молодий чоловік -житель цього ж району.

На підставі зібраних доказів останньому повідомлено про підозру у заподіянні потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть (ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

- Слідчим суддею Млинівського районного суду Рівненської області 21.03.2019 задоволено клопотання слідчого, погодженого з прокурором, та підозрюваному у даному злочині обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, - повідомив керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк.

На даний час досудове розслідування даного кримінального провадження триває.

Звертаємо увагу,що згідно ст. 63 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Матеріали Дубенської місцевої прокуратури

Читайте також