На Рівненщині затримали чоловіків, які причетні до розбою (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Близько другої години ночі, сьогодні 19 грудня екіпаж патрульної поліції, які отримали орієнтування по розбою в Дубенському районі, затримали трьох зловмисників, які утікали з місця злочину на автомобілі.

Повідомлення про розбійний напад на автозаправну станцію у селі Панталія, надійшло до поліції близько першої ночі від помічника оператора АЗС. Троє чоловіків у балаклавах проникли до приміщення, розбивши металопластикові двері. Нападники побили заявника і заволоділи його особистими речами та грішми. Зловмисники діяли швидко та вже за кілька хвилин втекли.

На місце події негайно скерували слідчо-оперативну групу, а екіпажі поліції були орієнтовані на пошуки злочинців. На автодорозі «Рівне-Млинів-Берестечко-Перемишляни» патрульні виявили автомобіль «BMW», що підпадав під орієнтування. Поліцейські зупинили авто та затримали трьох чоловіків. Ними виявилися жителі Рівненської області 21-но, 28-ми та 40-ох років.

У салоні авто під сидіннями правоохоронці виявили пістолет та биту, а у багажнику – балаклави. Викрадені кошти поліцейські вилучили у 28-річного пасажира.

Усі затримані нині перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі Дубенського відділу поліції готують матеріали для повідомлення усім трьом про підозру у вчиненні розбійного нападу за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. За вчинене, молодики, які раніше не потрапляли в поле зору правоохоронців можуть опинитися за ґратами строком до 12 років. Слідчі дії тривають.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також