На Рівненщині затримали жінку, яку підозрюють у замаху на вбивство

фото ілюстративне

Повідомлено про підозру та взято під варту 34-річну жінку, яка підозрюється у замаху на умисне вбивство жителя с. Весняне

За погодженням із Корецьким відділом Здолбунівської місцевої прокуратури  повідомлено 34-річну уродженку Корецького району про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України, тобто у вчиненні закінченого замаху на умисне  вбивство.

За ініціативи прокуратури 15.03.2019 стосовно підозрюваної судом застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 13.03.2019 підозрювана, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, за місцем проживання свого знайомогоу с.Весняне, в ході раптово виниклого словесного конфлікту умисно завдала йому один удар кухоннимножем в ділянку життєво-важливих органів грудної порожнини.

Підозрювана виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця. Однак смерть потерпілого не настала, а вчинений злочин не було закінчено з причин, які не залежали від її волі, оскільки потерпілому  вчасно надано необхідну кваліфіковану медичну допомогу. Нині чоловік перебуває на лікуванні.

Досудове розслідування за вказаним фактом перебуває на контролі Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області.

Санкція інкримінованої статті КК передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Матеріали Корецького відділу

Здолбунівської місцевої прокуратури

Читайте також