На Рівненщині жінка зарізала свого коханця

Фото - ілюстративне

Вчора, 17 червня, на Рівненщині у селі Срібне Радивилівського району 34-річна жінка зарізала свого 46-річного співмешканця. Про інцидент до поліції повідомила сусідка пари, яка стала свідком подій.

Як з'ясували поліцейські, увечері жінка, що мешкає поруч, зайшла в гості до своїх сусідів, які вже були напідпитку. Її господарі запросили до столу. Потім між захмелівшою парою виник конфлікт, через який господар будинку вигнав свою мешканку з дому, наказавши їй забиратися з його оселі геть до свого законного чоловіка. Пара продовжувала сваритися, аж раптом ображена жінка взяла до рук кухонний ніж і встромила його в ногу чоловіка. Через кілька хвилин потерпілий впав на землю.

Жінки викликали чоловікові швидку, однак поки медики їхали, він втратив багато крові і помер ще до їхнього приїзду. Швидка ж лише констатувала його смерть.

Правоохоронці затримали співмешканку загиблого. Їй вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого част. 2 ст. 121 ККУ. Слідчі (нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) клопотатимуть про взяття її під варту як запобіжний захід на час слідства. Згідно з санкцією статті їй загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

У поліції також з'ясували, що підозрювана вже має судимість за крадіжку. Тоді вона відбулася штрафом у 850 грн.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також