На Рівненщині звільнять водія маршрутки, який відібрав телефон та вимагав 40 гривень у подружжя

Ілюстративне фото

Нещодавно на маршруті Рівне-Березне сталась курйозна ситуація між водієм та подружжям. Керманич маршрутного таксі влаштував скандал, після того, як побачив, що потенційні пасажири хочуть сісти до авто їх знайомого

Нагадаємо, про це повідомила громадянка у інстаграм-спільноті. За словами жінки, водій кричав на неї та її чоловіка, а потім відібрав у них телефон і втік на маршрутці. Повернути гаджет вдалось після того, як водія наздогнали та заплатили йому 40 гривень, "які він мав заробити на пасажирах".

У Рівненській ОДА прокоментували ситуацію із водієм. 

 "У нас з перевізником Челиком було проведено роз'яснювальну роботу по дотриманню водіями правил та етичних норм поведінки під час перевезення пасажирів. Відповідно до пояснень перевізника, сам водій Анатолій працював 30 липня на маршруті Рівне-Березне. Виніс власник йому догану і, скоріше всього, як інформують, він буде звільнений", - повідомив перший заступник голови РОДА Сергій Подолін.

Загалом до керівництва Рівненської області наразі надійшло 30 заяв від перевізників про відмову від маршрутів.

"Ми неодноразово коментували, що сьогодні економічно невигідні є маршрути. У зв'язку із тим, що всі перевезення у нас є приватні, бізнесмени і підприємці у нас обирають доцільність і припиняють функціонування перевезень на тому чи іншому маршруті. Наголошу, що завдання профільного департамента транспорту, промисловості і зв'язку - зробити все від них залежне, щоб функціонували маршрути економічно вигідні, і щоб ціна квитка булаприйнятна для громадян", - зазначив пан Подолін.

Ми писали раніше: Боротьба за пасажирів: водій маршрутки на Рівненщині влаштував скандал і відібрав телефон у жінки

Читайте також