На Рівненщину контрабандою намагалися провезти понад 2,5 тис пачок цигарок (ФОТО)

Рівненські митники виявили 2 640 пачок контрабандних цигарок

25.07.2018 року о 19:40 год через м/п «Городище» Рівненської митниці ДФС у напрямку «виїзд за межі митної території України» заїхав громадянин України автомобілем MERCEDES-BENZ.

В ході проведення митного контролю посадовими особами Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Рівненської митниці ДФС спільно з працівниками Управління захисту економіки в Рівненській області  (у рамках здійснення заходів щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення умов для унеможливлення ухилення від сплати митних платежів»  від 20.06.2018р. №479) здійснено повний митний огляд транспортного засобу. В результаті проведеного огляду виявлено переміщення тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю у спосіб, що утруднює виявлення таких товарів.

Відносно громадянина складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучені до вирішення справи по суті.

Повідомляє Рівненська митниця ДФС

Читайте також