На Рівненській АЕС через COVID-19 повертають масковий режим

Упродовж останнього тижня серед мешканців Вараської громади та персоналу Рівненської АЕС фіксують збільшення кількості хворих на COVID-19. 

Про це повідомляє Рівненська АЕС

Таким чином, уже відзавтра, 28 вересня, вводиться обов'язкове носіння масок персоналом під час проїзду на роботу та з роботи автобусами підприємства, також обмежується проведення заходів, що пов’язані з масовим скупченням людей.

Також необхідно дотримуватися дистанції не менше 1,5 метра. У разі неможливості виконати дану вимогу слід використовувати захисні маски.

Лікарі КНП Вараської міської ради “Вараський центр первинної медичної допомоги” та відділу охорони здоров’я ВП РАЕС рекомендують дотримуватися вимог протиепідемічних заходів, що спрямовані на запобігання поширенню COVID-19 (дотримання дистанції, провітрювання приміщень, використання масок, антисептиків).

Медики наголошують, що щеплення від коронавірусу – єдиний ефективний спосіб захистити себе і зменшити захворюваність. Всі вакцини проти COVID-19, які зараз застосовуються мають високу імуногенність та є взаємозамінними.

Читайте також