На Рокитнівщину завітав головний прокурор Рівненщини

Прокурор області провів особистий прийом громадян у смт. Рокитне

Жителі смт. Рокитне і Рокитнівського району 14 березня 2019 року мали можливість звернутися до прокурора області Богдана Подубинського під час його особистого виїзного прийому громадян за місцем розташування Рокитнівського відділу Сарненської місцевої прокуратури.

Усі питання, з якими звернулися громадяни до керівника регіональної прокуратури, стосувалися досудового розслідування у кримінальних провадженнях, що їх розслідують слідчі територіального органу поліції, зокрема за фактами вчинення шахрайських дій, спричинення тілесних ушкоджень. На думку заявників у кримінальних  провадженнях слідчі приймають рішення передчасно, без проведення всіх необхідних слідчих дій задля встановлення істини, про прийнятті рішення не повідомляють учасників кримінального провадження, що позбавляє права на оскарження тощо.

Богдан Подубинський прийняв усі заяви місцевих жителів для ретельного вивчення, а також прийняття законних і обґрунтованих рішень, в окремих випадках роз’яснив вимоги чинного законодавства.

Питання ефективного та своєчасного захисту прав громадян, передусім, які проживають у віддаленій від обласного центру місцевості, перебувають на контролі керівництва прокуратури Рівненської області. Практика особистого прийому прокурором області жителів регіону за місцем їх проживання продовжується.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також