На Сході загинув військовий з Рівненщини

фото ілюстративне

На Сході учора, 9 грудня загинув військовослужбовець з Рівненщини. Він служив у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, що підпорядкована оперативному командуванню "Захід". Боєць підірвався на невідомому вибуховому пристрої разом з двома іншими військовослужбовцями, повідомляє "Суспільне" з посиланням на "Операцію об’єднаних сил".

На сайті Волинської ОДА вказано, що вони виконували бойові завдання в районі села Золоте Луганської області. Керівник прес-центру командування Анатолій Прошин інформацію про загибель підтвердив, але усі деталі пообіцяв повідомити згодом. Спершу, додав він, мають поставити до відома батьків і лише тоді назвуть прізвища журналістам.

Нагадаємо, 2 грудня на Рівненщині попрощались із загиблим 26-річним військовим Олексієм Капустяном, у нього влучила куля ворожого снайпера.

Як повідомляв 6 грудня командувач військ ОК "Захід" Олександр Павлюк, під час бойових дій на Сході загинуло 433 бійця, йдеться про військових з областей Західної України, які знаходяться у підпорядкуванні оперативного командування.

Читайте також