На склозаводі на Рівненщині стався нещасний випадок

На Рівненщині на Костопільському склозаводі за тиждень трапилось два нещастя. Один чоловік помер в кареті швидкої, інший – отримав травми, його прооперували, пише Північ-інфо.

3 квітня, поблизу території Костопільського склозаводу трапився нещасний випадок. На одного з працівників впала конструкція. Врятувати життя чоловіка не вдалося, він помер в кареті швидкої.

Поліцейські встановлюють деталі. Розпочато досудове розслідування.

Крім того, 27 березня на території склозаводу сталося ще одне нещастя. В лікарню доставили чоловіка з тілесними ушкодженнями. Під час розвантажування вагону жителя Костополя 1988 року народження зачепив автонавантажувач. Чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму та струс мозку. Йому провели операцію. Зараз загрози його життю немає та чи зможе він працювати на підприємстві далі – поки що невідомо.

На місці правоохоронці вилучили документацію, збирають докази. Крім того, на підприємстві проводиться внутрішня перевірка. Про це повідомили в поліції.

Нагадаємо, Костопільський склозавод – перший у списку підприємств міста, що заборгували великі суми за тепло: У Костополі назвали найбільших боржників
 

Читайте також