На спиртзавод на Рівненщині не пустили екологічну інспекцію

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу було здійснено виїзд в Березнівський район Рівненської області, з метою проведення позапланової перевірки ДП «Зірненський спиртовий завод», повідомили у пресслужбі екоінспекції. 

Втім, працівників Інспекції до проведення перевірки не допустили. Заступник директора ДП «Зірненський спиртовий завод» пояснив, що на підприємстві виявлені та підтверджені випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 та з підозрою на інфікування перебувають контактні особи. Також інспекторам було представлено наказ, щодо переведення працівників на дистанційну форму роботи, обмеження і заборона доступу сторонніх осіб на територію підприємства на період дії адаптивного карантину та врегулюванням ситуації, пов’язаної з COVID-19.

Працівниками Державної екологічної інспекції Поліського округу було складено Акт про відмову у проведенні позапланової перевірки. Заступником директора ДП «Зірненський спиртовий завод» надано письмове пояснення та підписано Акт.

Читайте також