На спиртзаводі на Рівненщині двоє людей підхопили коронавірус, тому екоінспекцію не впустили на перевірку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу навідалась із позаплановою перевіркою на Зірненський спиртзавод, що біля міста Березне. Жителі цього населеного пункту і найближчих сіл постійно скаржаться на сморід і викиди відходів виробництва.

Втім, заступник директора підприємства не допустив їх для проведення перевірки. Пояснив це тим, що серед працівників є захворювання на коронавірус, а контактні особи – із підозрами. Інспекторам надали наказ про переведення працівників на дистанційну форму роботи, обмеження і заборона доступу сторонніх осіб на територію підприємства на період дії адаптивного карантину та врегулюванням ситуації, пов’язаної з COVID-19.

Як сьогодні повідомив начальник управління охорони здоров’я Рівненщини Олег Вівсянник, за даними лабораторного центру до сьогодні там зафіксовано 2 випадки захворювання.  

«До 11 серпня 2020 року на підприємстві встановлено діагноз covid-19 двом працівникам. Один працівник уже одужав, інший перебуває на самоізоляції у задовільному стані. На сьогодні можна констатувати, що спалах на підприємстві локалізовано», - сказав пан Вівсянник.

Читайте також