На трасі "Київ-Чоп" поблизу Рівного зупинили фургон, який перебував у розшуку

Учора близько другої години ночі на трасі "Київ-Чоп" біля села Антопіль Рівненського району за порушення комендантської години патрульні зупинили автомобіль "Peugeot Partner". 

Про це "Рівне Медіа" повідомили у пресслужбі патрульної поліції Рівненської областіє 

Під час перевірки інспектори з'ясували, що 36-річний водій має обмеження у праві керувати транспортними засобами, а автомобіль не пройшов обов’язковий технічний контроль. Також під час спілкування з водієм було помічено ознаки алкогольного сп‘яніння. 

Охоронці порядку, запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою газоаналізатора алкотест Drager, огляд показав 1,52 проміле. Водій з результатом не погодився. Забажав пройти огляд в медичному закладі, результат 1.12 проміле. 

Під час перевірки авто поліцейські виявили, що автомобіль знаходиться в розшуку.

На керманича інспектори склали протокол за ч.1 ст.130  ( Керування транспортним засобом у стані алкогольного спяніння ), ч.3 ст.121 КУпАП (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) та винесли постанову за ч. 3 ст. 126 ( Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Автомобіль вилучено та поміщено на спеціальний майданчик.

Читайте також