На трасі Київ-Чоп зіткнулись рейсовий автобус та дві автоцистерни: одна людина загинула і 7 постраждали

На Львівщині учора, 17 серпня, зіткнулись пасажирський автобус та дві автоцистерни. Внаслідок аварії одна людина загинула і семеро - постраждали.

Про це інформують у ГУ ДСНС у Львівській області.

17 серпня о 13:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що на трасі Київ-Чоп поблизу с.Нагірне Стрийського району відбулося зіткнення автобуса «Mercedes-Benz Tourismo» та двох вантажних автомобілів «Volvo FH 460».

Як з’ясувалось, автоцистерни використовувались для перевезення харчових рідин, але на момент зіткнення були порожні. Внаслідок ДТП, травмовано водія однієї з вантажівок, 1979 року народження. Потерпілого було госпіталізовано у Стрийську центральну районну лікарню.

Рейсовий автобус слідував за маршрутом Прага-Київ. На момент зіткнення в автобусі перебувало 33 людини, з них 2 водія і стюард. Внаслідок зіткнення, від отриманих травм на місці події, загинув чоловік та 6 пасажирів - травмовано. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Стрийську центральну районну лікарню.

Як з’ясувалось, загиблий, 1965 року народження, був підмінний водій, що сидів на пасажирському місці. Тіло чоловіка було затиснене деформованими конструкціями автобуса. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту проводили роботи по деблокуванню тіла з автобуса.

Читайте також